آموزش درست کردن و طرز تهیه پسران کریم :
مواد مورد نیاز:
- ماهیچه سر دست یا گوشت تکه ای یا گردن
- پیاز خلالی شده متوسط ۶ عدد
- دو عدد سیر پرک شده
- (من بدون سیر درست کردم)
- زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه هر کدوم نوک قاشق چایخوری
- چوب دارچین یک تکه و هل درسته دو عدد
- برگ بو چهار عدد
- زعفران دم کرده غلیظ
- نمک حدودا ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه پسران کریم :
اول از همه همه پیازها را خلال نازک می زنیم دو عدد را ته ماهیتابه میریزیم کمی روغن اضافه می کنیم وقتی سبک شد ماهیچه هایی که شستیم و تمیز کردیم و از قبل با کمی ادویه مزه دار کردیم را روی اون قرار میدهیم و کمی تفت میدیم . سیر رو اضافه کرده و بقیه ادویه ها رو هم میریزیم حرارت رو کم میکنیم بقیه پیازها رو روی گوشت میریزیم جوری که اونا رو بپوشونه حالا چوب دارچین، هل، برگ بو رو اضافه میکنیم و نصف پیمانه آب اضافه میکنیم تا بخار کنه و پیازها آب بندازن در ظرف رو با دمکنی میبندیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزه.
بعد زعفرون و نمک رو اضافه میکنیم و کمی گوشتها رو جابجا میکنیم تا خوب بپزه (واسه اینکه عطر زعفرون نپره همون اول اضافه نکردم،
دوباره 1ساعت دیگه زمان میدیم تا با نمک و زعفران ماهیچه ها مزه دار بشن و بپزن.
اگه دوست داشتین کنار غذا آبگوشت داشته باشین تو این مرحله میتونید از آبی که ته ظرف جمع شده جدا کنید،
حالا که گوشت پخته و آب اون کشیده شده رو مرتب هم بزنید و جابجا کنید که گوشتها سرخ و پیازها کاراملی بشن
تهدیگ زعفرونی شیر
برای داشتن این تهدیگ بسیار خوشمزه به یک لیوان شیر یک ق زعفران دم کشیده غلیظ
و یک سوم پیمانه روغن نیاز داریم، با هم مخلوط کرده و برنج آبکش شده را به آن اضافه کرده ته قابلمه نچسبی که خط و خشی نداره میریزیم مابقی برنج آبکش شده رو روی اون ریخته و با شعله ملایم کم دم میکنیم.