• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ملاقورمه : آموزش درست کردن غذای مازندرانی خوشمزه

    طرز تهیه ملاقورمه

    دستور پخت و طرز تهیه ملاقورمه:

    • پنج عدد بادمجان نگینی یا حلقه ای سرخ شده
    • چهار دسته جعفری ((از این دسته های کوچیک))
    • یک دسته نعناع و یک دسته گشنیز(( دسته های کوچیک))
    • سه عدد پیاز خلالی یا نگینی سرخ شده
    • چهار حبه سیر رنده شده (من بدون سیر درست کردم)
    • پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده
    • نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم
    • روغن مقداری
    • آبغوره نصف لیوان

    طرز تهیه ملاقورمه :

    ابتدا سبزی رو بشکل قورمه خرد کنید.
    داخل تابه سیر رنده شده رو یه تفت کوچیک بدید به همراه زردچوبه بعد سبزی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید مثل قورمه نباید کامل سرخ بشه بعد گوجه رو اضافه کنید و بعد پیاز سرخ شده رو بریزید و در تابه رو بزارید تا کاملا پخته بشن. بادمجون های سرخ شده رو و بهش اضافه کنید و در نهایت آبغوره رو بریزید. با شعله کم بزارین بپزه و جا بیفته، این خورشت به آب نیاز نداره همون آب گوجه و آبغوره براش کافیه. با کته زعفرونی عالی میشه
    جای همتون سبز

    ( فکر کنم در اصل این غذا در کنار تخم مرغ و یا کوکو خورده میشه که ما بدون تخم مرغ و کوکو خوردیم)

    دوستان گلم که استادید و درست میکنید بگید به من که سیر میزنید بهش یا نه ؟؟

    طرز تهیه ملاقورمه

    About The Author