طرز تهیه و دستور پخت پاستا آلفردو:
دستور پخت پاستا آلفردو:
برای درست کردن پاستا آلفردو بهتره اول از همه سسش رو درست کنیم. پس۳۰ گرم کره رو تو یه قابلمه کوچیک میریزیم تا فقط آب بشه. حالا ۴ قاشق غذاخوری خامه صبحونه هم میریزیم. با حرارت کم همشون میزنیم تا یکنواخت بشن و یکم داغ بشن ولی جوش نیان. بعدش ۳ ق غ پنیر پارمزان رنده شده و یه ق چ خوری سیر رنده شده هم میریزیم . سس رو مدام هم میزنیم تا ته نگیره و پنیرم آب بشه .
آخرشم ۲ ق غ جعفری خورد شده میریزیم و هم میزنیم و تمام سسمون حاضره. نمکم نمیخواد چون پنیرش نمکی هستش خودش.
حالا یدونه سینه مرغو با سایز کوچولو خورد میکنیم . بعدش مرغمون رو با یه قاشق چایخوری پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری پودر آویشن، هر چقدر دوس داریم فلفل قرمز، یکم روغن و یکم نمک تو ماهیتابه میریزیم.
موادمون رو با هم تفت میدیم تا مرغامون خوب به ادویه ها آغشته بشن. حالا حرارت گازو ملایم میکنیم و در ماهیتابه هم میبندیم تا مرغا یکم آب بندازن و بپزن . بعد از کمی پخت قارچهای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورن و بپزن. در ماهیتابه رو باز میزاریم تا آب اضافه بخار بشه .
۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پاستا پنه رو تو آب جوش میریزیم تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم . حالا پاستا آبکش شده و سس آلفردو رو به مرغ و قارچ اضافه میکنیم. و مواد رو با هم تفت میدیم. بهتره حدود یک سوم تا نصف لیوان شیر هم به پاستا اضافه کنیم و بعد مواد رو تفت بدیم تا شیر جذب پاستا بشه. اینطوری مزه ها خوب به خورد هم میرن و پاستامون خوشمزه تر میشه. وقتی پاستا از آبکی بودن دراومد، دیگه حاضره. تو ظرف مورد نظر میکشیم و روش کمی پنیر پارمزان و جعفری خورد شده میریزیم… نوش جان