آموزش درست کردن و طرز تهیه کوکیز پرتقالی:
مواد لازم:
- آرد سفید قنادی 320 گرم
- نشاسته ذرت 30 گرم
- کره یا مارگارین 100 گرم
- پودر قند 125 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- پوست 2 عدد پرتقال رنده شده معادل یک قاشق غذاخوری پر
- شکلات تخته ای و پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه کوکیز پرتقالی :
کره + پودر قند را داخل ظرف با چنگال بزنید تا کمی نرم شود و با همزن برقی بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ رو اضافه و خوب بزنید. آرد و نشاسته ذرت و رنده پوست پرتقال رو هم اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و بدون چسبندگی ایجاد شود. از ورز دادن خمیر بپرهیزید و گرنه به روغن میافته و شیرینی خشک و سفت میشه.
(خمیر نیاز به استراحت نداره) خمیر را بین نایلون با وردنه به ضخامت 3 میل باز کنید و به شکل گل کاتر بزنید و روی سینی فر بزارید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتی گراد بمدت 10الی 12دقیقه بپزید. زیرشون یکم طلایی شد کافیه. از فر بیرون بیاورید و کمی که خنک شد از کاغذ جدا کنید. مقداری شکلات تخته ای رنده شده را با یه کم روغن مایع رو بن ماری کنید و داخل قیف بریزید و طبق عکس روی شیرینی رو تزیین کنید. در دمای محیط بزارید تا شکلات ببنده.
نکته؛ مقدار آرد ذکر شده داخل رسپی ممکنه بنابر میزان سبکی و سنگین بودن آرد ها ممکنه زیاد یا کم باشه تا جایی اضافه کنید که خمیری شود و اگر چسبنده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید.
داخل شیرینی بجای رنده پوست پرتقال میتونید از رنده پوست لیمو ترش هم استفاده کنید.
پوست پرتقال رو که رنده کردید اصلا قسمت سفیدش همراهش نباشه وگرنه تلخ میشه سعی کنید سطحی رنده بزنید.
بجای پودر نارگیل میتونید مغز گردو و یا فندق استفاده کنید.