دستور پخت و طرز تهیه کوفته بادمجان :
طرز تهیه کوفته بادمجان :
یک بسته گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز ریز رنده شده مخلوط کردم. بهش نمک، زردچوبه، فلفل، کمی نعنا خشک، سماق، و یک قاشق آرد نخود، خوب ورز دادم. قلقلی هایی به اندازه گردو درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره
بادمجانها رو پوست گرفتم و سرخ کردم، بعد کوفته ها رو تو همون تابه سرخ کردم و از تابه در آوردم و یک پیاز رنده شده رو تو همون ظرف سرخ کردم. بهش ادویه زدم و یک قاشق رب گوجه زدم دو تا گوجه رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم دو لیوان آب هم اضافه کردم. وقتی بجوش اومد نمکش رو اندازه کردم، بعد کوفته ها رو ریختم داخل آب کمی که جوشید بادمجون ها و دو تا گوجه و چند تا گوجه سبز اضافه کردم. 40 دقیقه با شعله ملایم گذاشتم تا جا بیفته.
با کته و یا با نون نوش جان کنید.گوجه سبز فریز کنید و بعدا درست کنید