آموزش درست کردن و طرز تهیه نان کندو:
مواد لازم:
- آرد 3 تا 3/5 لیوان
- شیر 1 لیوان
- کره 50 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 5 قاشق غذا خوری
- خمیر مایه1قاشق غذا خوری پر
- بیکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
برای شربت:
- شکر نصف لیوان
- آب نصف لیوان
- زعفران دم کرده 1قاشق غذا خوری
- گلاب نصف فنجان
مواد میانی سلیقه ایه، کشمش ، شکلات، خرما، گردو
طرز تهیه نان کندو:
آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر الک میکنیم، شیر را گرم میکنیم به آن یک قاشق شکر و خمیر مایه اضافه میکنیم، پنج دقیقه بعد به آن مابقی شکر و کره آب شده و سفیده تخم و وانیل را اضافه میکنیم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید،ده دقیقه ورز میدهیم، خمیر را در جای گرمی دو ساعت استراحت میدهیم تا حجمش دو برابر شود.
آب و شکر را (اگر شیرین تر دوست دارید میتونید شکر و آب رو دو برابر کنید) روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا غلیظ شود به آن گلاب و زعفران و خیلی کم آبلیمو اضافه میکنیم از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
بعد از ور آمدن خمیر پف آن را گرفته به اندازه گردو از آن جدا میکنیم داخل دست پهن میکنیم و مواد میانی را داخل آن قرار میدهیم من کشمش استفاده کردم ودوباره گرد میکنیم در قالبی که کاغذ روغنی انداخته و یا چرب کرده ایم میچینیم، بعد دوباره به آن 20دقیقه استراحت میدهیم، فر را روشن کرده روی درجه 180میگذاریم تا گرم شود، روی نان ها را زرده تخم مرغ ویک قاشق شیرمخلوط شده و کمی زعفران رومال میکنیم. 20دقیقه در فر قرار میدهیم تا نان ها پخته و حجیم شود.
نکته :ظرف آب گرم در فر قرار دهید تا نانها خشک نشود.
بعداز پخت نان را از فر خارج کنید بلافاصله شربت سرد را روی نان داغ بریزید، دوباره نان را در فر خاموش به مدت یک ساعت قرار میدهیم، بعد از آن آماده است تا با یک استکان چای نوش جان کنید