• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شارلوت سلطنتی : دسر برای مجالس با روش آسان

    طرز تهیه شارلوت سلطنتی

    طرز تهیه شارلوت سلطنتی با روش اسان :

    مواد لازم :

    • كيك رولتي اماده ٣ بسته
    • پنير ماسكارپونه ١٥٠ گرم
    • خامه ١٥٠ گرم
    • پودر نسكافه ١ ق غ
    • پودر ژلاتين ١ ق س
    • پودرِ قند ٢ ق س
    • پودر قهوه ١/٢ ق چ
    • شكلات چيپسي مقداري
    • گردو خرد شده ٢ ق س

    طرز تهیه شارلوت سلطنتی :

    ابتدا پنير رو با همزن ميزنيم تا باز بشه بعد خامه رو بهش اضافه ميكنيم. پودر قند رو و با همزن ميزنيم تا فرم بگيرن در حدي كه روي مواد جاي پره ها بمونه. بعد نسكافه رو با ١ قاشق اب مخلوط ميكنيم تا به شكل خمير دربياد.به مواد اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.

    ژلاتين رو هم با ١/٣ ليوان ابجوش مخلوط كرديم و خنك شده رو هم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. بعد توي يه كاسه ابگوشت خوري سلفون ميندازيم و رولتايي كه به اندازه هاي يك سانت برش زديم رو توش ميچينيم و از مواد پنيريمون نصف ظرف رو پر ميكنيم و براي لايه مياني از گردو و چيپس و پودر قهوه ميريزيم. بعدش مايقي مواد پنيري رو ميريزيم تا ظرف پر بشه و نهايتا روي موادمون رو رولت ميزازيم و سلفون ميكشيم. براي ٤ ساعت ميزازيم توي يخچال و موقع سرو توي ظرف برميگردونيم و تزئين ميكنيم

    طرز تهیه شارلوت سلطنتی

    About The Author