آموزش درست کردن و طرز تهیه دسر انار:
مناسب برای شب یلدا :
مواد لازم:
- اب انار 1 و نیم لیوان
- آب جوش 1 لیوان
- پودر ژله انار 1 بسته
- بستنی وانیلی 1 عدد
- پودر ژلاتین 2 ق غ
- شکر 1/3 لیوان (توجه کنید شیرینی دسر بستگی به ترشی انارتون دارد حتما شیرینی شو چک کنید)
- خامه صبحانه 100 گرم
- وانیل نصف ق چ
- اب سرد 1/3 لیوان
طرز تهیه دسر انار :
اول از همه پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کرده و بعد بن ماری کنید تا شفاف بشه.
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بنماری کنید تا ذراتش حل بشه
حالا ژله هم دمای محیط شده + پودر ژلاتین + آب انار + بستنی + خامه + شکر و وانیل را داخل مخلوط کن چند ثانیه هم میزنیم تا یکدست شود. داخل قالب را خوب چرب میکنیم و دسر را درون قالب می ریزیم بعد داخل یخچال می گذاریم 8 ساعت زمان بدین تا دسر اماده بشه . بعد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید
من از خامه قنادی فرم گرفته برای تزئینش استفاده کردم
نکته، اگه رنگ انارتون قرمز نبود میتونید از رنگ خوراکی استفاده کنید، من دو ق س آب لبوی پخته برای خوشرنگ تر شدن اضافه کردم