آموزش درست کردن و طرز تهیه املت فرانسوی:
مواد لازم :
طرز تهیه املت فرانسوی :
- تخممرغ ۵ عدد کامل
- زرده تخممرغ ۲ عدد
- آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
- بیکینگ پودر ۴/۱ قاشق چایخوری
- آب ۴/۱ پیمانه
- ماست ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- بیکن مرغ خرد شده ۴/۱ پیمانه
- کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه:
جهت تهیه املت فرانسوی ابتدا تخممرغها (هم زرده ها و هم تخم مرغ های کامل) را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگ پودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید.
بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.
قالبهای دلخواهتان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخم مرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یک چهارم قالب خالی بماند. املت ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
راااااستی حتما حتما این آموزش رو ذخیره کن تا بتونی برای خونواده درستش کنی و با هم دیگه کلی لحظات خوب بسازین
نوش جان