آموزش درست کردن شکلات داغ دارچینی:
- شیر: یک پنجم پیمانه
- شکر: یک هشتم پیمانه (٢۵ گرم)
- خامه: یک چهارم پیمانه
- شکلات تختهای (شکلات تلخ): یک چهارم پیمانه
- کافی میت: ٢ قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو: ٢ قاشق سوپخوری
- دارچین: ١ قاشق چایخوری
طرز تهیه شکلات داغ دارچینی:
شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاد.
بقیه مواد را در ظرف بریزید، شعله را کم کنید و انقدر مواد را هم بزنید تا تمام مواد در شیر حل بشوند و یک مایه یکدست به دست آید.
بعد از یک یا دو دقیقه گاز را خاموش کنید و شکلات را در فنجانها بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
به جای دارچین میتوانید از یک نوک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، یا چهار قطره افشره زنجبیل، هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید میتوانید بعضی وقتها هات چاکلت تند هم درست کنید، کافی است که کمی فلفل قرمز در آن بریزید، اما حواستان باشد که دارچین و زنجبیل و… نریزید زیرا مزه جالبی پیدا نمیکند.
در این روش تهیه حتما شکلات را رنده کنید
اگر کمی شکلات شیری ذوب کنید و بعد از ریختن شکلات داغ در فنجانها روی آن را با شکلات شیری تزیین کنید هم خوشمزه میشود هم زیبا.