طرز تهیه و رسپی دسر شیر خرما:
رسپی دسر شیر خرما:
2 ليوان شير رو با 10عدد خرماو 4 عدد گردو ميكس كنيد. دو ق گلاب اضافه کنید.حالا دو ق غ آرد رو با دو غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه. دو ليوان شير اضافه كنيد همراه 10 ق غ شكر حتما بچشيد و به شيرين بودنش دقت كنيد تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرما كافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، من کمی شکلات تخته ای هم اضافه کردم.
در آخر يك بسته خامه صبحانه رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته، سه ق غ پودر ژلاتين رو روي پنج ق آب سرد بريزيد تا اسفنجي بشه، بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد و بعد مخلوط شدن، ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت 7 الي 8 ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد، من کمی پودر گل سرخ روی دسر ریختم خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد