طرز تهیه تن ماهی با نان پیتا :
مواد لازم :
- ۸۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
- دو قاشق غذاخوری سس فلفل قرمز شیرین
- ۴ عدد نان پیتا
- ۳۴۰ گرم ماهی تن
- ٣٤٠ گرم مخلوط دانه های ذرت و نخود فرنگی
- سس فلفل شیرین (تایلندی)
دستور پخت تن ماهی با نان پیتا :
در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و دو قاشق غذاخوری سس فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید. این مواد را داخل نان پیتا بمالید.
تن ماهی و سبزیجات آبپز شده را به آن اضافه کنید. با سس تایلندی سرو کنید.
در صورت تمایل می توانید این غذای ساده را با نان فوکاسیا نیز تهیه کنید. فوکاسیا، نان ایتالیایی تهیه شده از روغن زیتون و انواع سبزیجات معطر است.