دستور پخت نان رز سیب:
مواد لازم:
- آرد 3 الی 4 لیوان (فرانسوی)
- شکر 4 قاشق غ
- شیر سه چهارم لیوان
- کره 50گرم
- خمیر مایه 1ق م ، نمک نوک ق چ
مواد میانی:
- سیب 3 عدد، شکر نصف پیمانه، دارچین نصف ق م
- گردو ریز خرد شده 10عدد
طرز تهیه نان رز سیب:
سیب را بعد از پوست گرفتن رنده درشت میکنیم. شکر را به آن اضافه می کنیم روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کشیده شود. بعد دارچین و گردو را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم.
خمیر مایه را با یک قاشق از شکر به شیر ولرم اضافه کرده 10 دقیقه صبر میکنیم تا پف کند،
بقیه شکر و نمک و کره نرم شده را به شیر اضافه میکنیم. آرد را الک کرده و نیمی از آن را به مایه اضافه میکنیم. مابقی را کم کم اضافه و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست تمیز نمیچسبد به دست آید ( به دلیل متفاوت بودن آرد ها کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی به دست آید)
روی خمیر را میپوشانیم و 40 دقیقه استراحت میدهیم، بعد پف خمیر راگرفته و روی صفحه کار باز میکنیم و یک قالب گرد (یا لیوان) دایره های کوچکی ایجاد میکنیم، چهار تا از دایره ها را به صورتی که نیمی از دایره روی دایره قبلی را بگیرد قرار میدهیم ، مواد میانی را روی خمیر قرار میدهیم و تا میکنیم و بعد رول میکنیم و در قالب کنار هم میچینم، در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه، به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار میدهیم، (تا زمانی که روی نان طلایی شود)
نکته؛
ظرف آب درون فر گذاشته شود، قالب تفلون نیازی به چرب کردن ندارد، نیازی به رومال ندارد، بعد از پخت با عسل گرم قلمو زدم کردم.