• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک سیب و گردوی کافی شاپی : آموزش درست کردن کیک

    کیک سیب و گردوی کافی شاپی

    طرز تهیه کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

    • آرد کیک ۴۰۰ گرم
    • شکر سفید ۲۵۰ گرم
    • روغن مایع ۱۰۰ گرم
    • کره ی آب شده ۱۰۰ گرم
    • وانیل ۱ ق چ
    • تخم مرغ درشت ۳ عدد
    • بیکینگ پودر ۱ ق چ
    • سیب سفید یا قرمز ۳ عدد کوچک
    • شکر قهوه ای برای سیب ها ۵۰ گرم
    • دارچین ۱ ق چایخوری
    • پودر هل ۱/۴ ق چ
    • آرد برای سیبها ۱ ق غذاخوری
    • گردو خرد شده ۵۰ گرم

    مواد لازم برای گلیز:

    • کره ۸۰ گرم
    • خامه ۸۰ گرم
    • شکر قهوه ای ۵۰ گرم
    • کمی نمک

    دستور پخت کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

    طرز تهیه ی گلیز
    همه ی مواد و بزارین روی حرارت؛ کره که آب شد بعد از دو دقیقه آماده ست.

    طرز تهیه ی کیک
    تخم مرغ ها، شکر و وانیل را سه دقیقه میزنیم؛ روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را آهسته اضافه میکنیم.
    سیب ها + دارچین + هل + شکر قهوه ای +۱ ق آرد مخلوط میکنیم.

    قالب ۲۰ سانتی را چرب و آردپاشی کرده،
    یک سوم از مواد ؛ نیمی از سیبها و نیمی از گردوها ؛ با یک سوم دیگر از مواد روی سیبها را کاور کنین، مابقی سیب و گردو و با یک سوم نهایی مایه کیک کاملا روی کیک را کاور و صاف کنین و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که قبلا گرم کردیم به مدت یکساعت قرار بدین.
    گلیز را روی کیک کاملا سرد شده ریخته و نوش جان کنین

    کیک سیب و گردوی کافی شاپی

    About The Author