کیک سیب و گردوی کافی شاپی – آموزش درست کردن کیک با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

کیک سیب و گردوی کافی شاپی

دستور پخت کیک سیب و گردوی کافی شاپی:

  • آرد کیک ۴۰۰ گرم
  • شکر سفید ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • کره ی آب شده ۱۰۰ گرم
  • وانیل ۱ ق چ
  • تخم مرغ درشت ۳ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ
  • سیب سفید یا قرمز ۳ عدد کوچک
  • شکر قهوه ای برای سیب ها ۵۰ گرم
  • دارچین ۱ ق چایخوری
  • پودر هل ۱/۴ ق چ
  • آرد برای سیبها ۱ ق غذاخوری
  • گردو خرد شده ۵۰ گرم

مواد لازم برای گلیز:

  • کره ۸۰ گرم
  • خامه ۸۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۵۰ گرم
  • کمی نمک

طرز تهیه ی گلیز
همه ی مواد و بزارین روی حرارت؛ کره که آب شد بعد از دو دقیقه آماده ست.

طرز تهیه ی کیک
تخم مرغها، شکر و وانیل را سه دقیقه میزنیم؛ روغن مایع و کره را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را آهسته اضافه میکنیم.
سیب ها+دارچین+هل+شکر قهوه ای +۱ ق آرد مخلوط میکنیم.

قالب ۲۰ سانتی را چرب و آردپاشی کرده،
یک سوم از مواد ؛ نیمی از سیبها و نیمی از گردوها ؛ با یک سوم دیگر از مواد روی سیبها را کاور کنین، مابقی سیب و گردو و با یک سوم نهایی مایه کیک کاملا روی کیک را کاور و صاف کنین و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که قبلا گرم کردیم به مدت یکساعت قرار بدین.
گلیز را روی کیک کاملا سرد شده ریخته و نوش جان کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image