نان بابکا شکلاتی با یک بافت بینهایت لطیف و لذیذ و فیلینگ محشرش باعث شده تا یکی از محبوب ترین ها باشه. بریم باهم درستش کنیم...
مواد لازم برای خمیر:
- خمیر مایه ۱ ق چ
- شکر ۴ ق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- زرده ۲ عدد
- شیر گرم ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ گرم)
- آرد ۲ و نیم پیمانه
- نمک ۱/۲ ق چایخوری
- کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم )
طرز تهیه نان بابکا شکلاتی:
دو قاشق از شکرمان + خمیر مایه و شیر گرم را مخلوط می کنیم و یک ربع زمان میدیم، تخم مرغ ها و زرده و مابقی شکرمان را داخل همزن خوب میزنیم تا سبک بشه. همزن دستگاه را با خمیر زن (هوک) عوض می کنیم. خمیر مایه آماده را به تخم مرغ زده اضافه میکنیم و آرد و نمک و که قبلا الک کردیم کم کم اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه همزدن کره را در چند مرحله اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه ورز میدیم خمیر آماده را پوشانده و حدود دو ساعت استراحت میدیم.
بعد از استراحت پف آن را می گیریم داخل سلفون می پیچیم و یک تا دو ساعت دیگه اینبار در یخچال قرار میدیم. خمیر آماده را به هشت چونه ی شصت گرمی و سه چونه ی صد گرمی تقسیم میکنیم و فیلینگ می گذاریم و درست میکنیم..
قالب مناسب بیست سانتی و حتما کاغذ روغنی بیاندازین.
مواد لازم برای فیلینگ داخل نان بابکا
- شکلات ۱/۲ پیمانه (۸۵ گرم )
- کره ۱/۴ (۵۷ گرم)
- شکر ۱/۴ پیمانه (۲۸ گرم)
- پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه( ۳۷ گرم)
همه ی مواد و باهم داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار میدیم وقتیکه یکدست شد آماده ست؛ کناری میگذاریم تا همدمای محیط بشه و بعد استفاده میکنیم.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه طلایی بشه (۳۵ تا ۴۵ دقیقه )