نان بابکا شکلاتی – آموزش درست کردن نون شکلاتی خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی نان
نان بابکا شکلاتی

طرز تهیه نان بابکا شکلاتی:

نان بابکا شکلاتی با یک بافت بینهایت لطیف و لذیذ و فیلینگ محشرش باعث شده تا یکی از محبوب ترینها باشه، بریم باهم درستش کنیم..‌.

مواد لازم برای خمیر:

  • خمیر مایه ۱ ق چ
  • شکر ۴ ق غذاخوری
  • تخم‌ مرغ ۱ عدد
  • زرده ۲ عدد
  • شیر گرم ۱/۲ پیمانه(۱۲۵ گرم)
  • آرد ۲ و نیم پیمانه
  • نمک ۱/۲ ق چایخوری
  • کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم )

دو قاشق از شکرمان+خمیر مایه و شیر گرم را مخلوط کرده و یکربع زمان میدیم، تخم مرغها و زرده و مابقی شکرمان را داخل همزن خوب میزنیم تا سبک بشه؛ همزن دستگاه را با خمیر زن( هوک) عوض کرده؛ خمیر مایه آماده را به تخم مرغ زده اضافه میکنیم و آرد و نمک و که قبلا الک کردیم کم کم اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه همزدن؛

کره را در چند مرحله اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه ورز میدیم، خمیر آماده را پوشانده و حدود دو ساعت استراحت میدیم، بعد از استراحت پف آنرا گرفته داخل سلفون پیچیده و یک تا دو ساعت دیگه اینبار در یخچال قرار میدیم. خمیر آماده را به هشت چونه ی شصت گرمی و سه چونه ی صد گرمی تقسیم میکنیم و مطابق فیلم فیلینگ گذاشته و درست میکنیم..
قالب مناسب بیست سانتی و حتما کاغذ روغنی بیاندازین.

مواد لازم برای فیلینگ داخل نان بابکا

  • شکلات ۱/۲ پیمانه(۸۵ گرم )
  • کره ۱/۴ (۵۷ گرم)
  • شکر ۱/۴ پیمانه (۲۸ گرم)
  • پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه( ۳۷ گرم)

همه ی مواد و باهم داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار میدیم وقتیکه یکدست شد آماده ست؛ کناری میگذاریم تا همدمای محیط بشه و بعد استفاده میکنیم.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه طلایی بشه(۳۵ تا ۴۵ دقیقه )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image