طرز تهیه و دستور پخت کیک خرمالو:
یک کیک خوش بافت و خوش عطر با یک شیرینی مطبوع و دلچسب، بهترین بهانه برای کپ و گفت های عصرانه در کنار عزیزانمون.
- آرد ۲۰۰ گرم
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- شیر ۱۴۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- روغن مایع ۹۰ گرم
- وانیل ۱ ق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱۱ گرم
- دارچین ۱ ق چایخوری
- فندق برای تزئین ( به دلخواه)
- خرمالو ۲ عدد
- (عزیزان ساکن کانادا، من از همین خرمالوهای بزرگ و سفت استفاده کردم و فوق العاده بود)
دستور پخت کیک خرمالو:
ابتدا آرد و بیکینگ پودر و دارچین را باهم الک میکنیم، پودر بادام را به آنها اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم، کنار میگذاریم.
تخم مرغها،شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن میزنیم، بعد روغن مایع را آهسته و در چند مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم و همزن را خاموش میکنیم، شیر را اضافه کرده،آهسته مخلوط میکنیم و در آخر هم مواد خشک را در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و هربار خوب فولد میکنیم( دقت کنید مواد خوب مخلوط شده باشند)
لزوما نباید از قالب میانتهی استفاده کنین، برای این میزان مواد، قالب ۲۰ سانتی عالیه، حتما کف قالب را اسپری روغن زده و آرد پاشی کنین، میتونیم خرمالوهارا بصورت مکعبی یا گرد هم برش بزنین( کاملا سلیقه ای) کمی فندق که از وسط نصف کردیم ،زیبایی کیک و دوچندان میکنه ولی قابل حذفه، در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم، حتما با سیخ چوبی از پخت کامل آن مطمئن شوید، وقتی خنک شد،روی آنرا پودر قند بپاشین ونوش جان