طرز تهیه کیک قهوه با روش آسان:
مواد لازم:
- قهوه فوری ۱ ق غذاخوری
- شیر گرم ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۶ عدد
- شکر قهوه ای ۵۰ گرم
- شکر سفید ۱۴۰ گرم
- وانیل ۱ ق چ
- آرد چند منظوره ۱۸۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم
- بیکینگ پودر ۷ گرم
- کره ۶۰ گرم
دستور پخت کیک قهوه :
قهوه را داخل شیر گرم حل کرده، و ظرف آنرا داخل یک ظرف آبجوش قرار میدیم. ظرف کره راهم داخل ظرف آبجوش میزاریم و میریم برای تهیه ی کیک. تخم مرغها، شکرها و وانیل و میزنیم و کاسه ی آنرا داخل ظرف آبجوش می گذاریم و دائم هم میزنیم تا دمای مواد به ۴۰ درجه برسد. (اگر دماسنج ندارین، با دست امتحان کنین باید کمی گرم شده باشد.) حالا کاسه را زیر همزن می گذاریم و میزنیم تا به مرحله ی روبان برسد. در این قسمت سرعت دستگاه را روی کمترین می گذاریم و مجددا ۲ تا ۳ دقیقه ی دیگر میزنیم. قهوه ی حل شده در شیر را اضافه میکنیم. آردها و بیکینگ پودر را که سه بار الک کردیم قاشق قاشق و در حالیکه همزن روی کمترین درجه ست، اضافه میکنیم؛
همزن را خاموش می کنیم. دو سه قاشق از مواد را با کره ( که الان آب شده ) مخلوط میکنیم و مواد را به مایه ی کیک اضافه میکنیم. به آرامی فولد کرده و مواد را داخل قالب با کاغذ روغنی میریزیم. من در سه تا قالب ریختم تا راحت تر باشه، شما میتونین در یک قالب ۲۰ سانتی بریزین و بعد از پخت کیک را برش بزنین.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد؛ حدود نیم ساعت (زمان بستگی به اندازه ی قالب و حرارت فر شما دارد)
مواد لازم برای فیلینگ:
- پنیر خامه ای همدمای محیط ۲۵۰ گرم
- شکر ۸۰ گرم( عزیزان داخل ایران ۴۰ گرم)
- خامه قنادی ۳۰۰ گرم
- قهوه آماده ۱ ق چایخوری
- شیر برای حل کردن قهوه ۲۰ گرم
برای خیس کردن کیک میتونین از شیر کاکائو یا شیر قهوه ی آماده استفاده کنیم،