دستور پخت پاند کیک شکلاتی خوشمزه:
مواد لازم :
- کره ۹۰ گرم
- شکر ۷۰ گرم
- پنیر خامه ای ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد کیک ۸۰ گرم
- وانیل شکری ۶ گرم
- بیکینگ پودر ۶ گرم
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
مواددلازم برای کرامبل( رویه ی کیک):
- پودر بادام( قابل جایگزین با پودر نارگیل) ۲۰ گرم
- آرد کیک ۲۰ گرم
- شکر ۱۵ گرم
- کره ۱۵ گرم
- شکلات چیپسی ۲۰ گرم
طرز تهیه پاند کیک شکلاتی:
ابتدا کره ی همدمای محیط و پنیر خامه ای همدمای محیط را با شکر خوب میزنیم تا سبک و لطیف بشه، تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده، خوب مخلوط میکنیم، وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را اضافه میکنیم، موقع اضافه کردن آرد، درجه ی همزن را روی کمترین سرعت قرار بدین، مواد را داخل قالب مورد نظر که کاغذ روغنی انداختین، بریزین.
برای آماده کردن کرامبل، همه ی مواد و با دست مخلوط کنین تا شبیه خورده نان بشه، شکلات چیپسی و در آخر اضافه کنین. حالا مایه ی کیک را با کمک لیسک به سمت لبه های قالب هدایت کنین، کرامبل را روی سطح کیک پخش کرده و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار بدین (ممکن است زمان کمتر یا بیشتر شود، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین )
پ.ن من مواد را دو برابر کردم چون دوست داشتم ارتفاع کیک زیاد باشه، قالب من ۱۵ سانتی بود.
پ.ن۲ کیک ما بخاطر پنیر خامه ای در مواد اولیه و کرامبل، یک طعم فوق العاده محشر و بافت بینظیری داره، حتما حتما امتحانش کنین