• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان کدو حلوایی : دستور پخت نون کدو حلوایی آسون و خوشمزه

    نان کدو حلوایی

    دستور پخت نان کدو حلوایی با روش آسان:

    مواد لازم نان:

    • شیر گرم ۲۰۰ میلیلیتر
    • آب گرم ۱۵۰ میلیلیتر
    • شکر ۱۰۰ گرم
    • روغن مایع ۵۰ میلیلیتر
    • کره ی آب شده ۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • خمیر مایه ۷ گرم
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • آرد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم

    طرز تهیه نان کدو حلوایی:

    خمیر مایه+شیر گرم+ ۱۰ گرم از شکرمان را مخلوط می‌کنیم و اجازه میدیم یک ربع بماند،
    آب گرم + تخم مرغ + مابقی شکر + روغن مایع +نمک + خمیر مایه عمل آمده را داخل همزن ریخته، باهم مخلوط میکنیم. همزن مخصوص نان ( هوک یا قلاب) زا زده و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد. چنانچه همزن ندارین، با دست انجام دهید. خمیر بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، همه ی آرد و که اضافه کردین، کره ی آب شده هم اضافه کنین و ۵ دقیقه ورز بدهین، خمیر همچنان کمی چسبنده ست، روی آن آرد پاشیده، سطح نان را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.


    روی سطح آرد پاشی شده، آرد را باز کنین و قبل از وردنه کشیدن ،روی سطح خمیر آرد بپاشین.

    مواد لازم برای مواد میانی:

    • پوره ی کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
    • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
    • شکر ۵۰ گرم

    کدو را بپذید و داخل غذاساز پوره کنین (من خرد کردم، ریختم تو کیسه و دو دقیقه و نیم گذاشتم تو ماکروفر، قشنگ پخت
    این میزان مواد برای نیمی از خمیر کافیه، من نیمه ی دیگه رو بصورت نان شیرمال معمولی بافتم و برای بچه ها درست کردم، شما اگر میخواین دوتا نون کدو حلوایی داشته باشین، فیلینگ و دو برابر کنین.
    بعد از پیچیدن نان، یک ساعت استراحت کند، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ( تا زمانیکه روی نان طلایی شود)

    نان کدو حلوایی

    About The Author