دستور پخت نان کدو حلوایی با روش آسان:
مواد لازم نان:
- شیر گرم ۲۰۰ میلیلیتر
- آب گرم ۱۵۰ میلیلیتر
- شکر ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ میلیلیتر
- کره ی آب شده ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- خمیر مایه ۷ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم
طرز تهیه نان کدو حلوایی:
خمیر مایه+شیر گرم+ ۱۰ گرم از شکرمان را مخلوط میکنیم و اجازه میدیم یک ربع بماند،
آب گرم + تخم مرغ + مابقی شکر + روغن مایع +نمک + خمیر مایه عمل آمده را داخل همزن ریخته، باهم مخلوط میکنیم. همزن مخصوص نان ( هوک یا قلاب) زا زده و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد. چنانچه همزن ندارین، با دست انجام دهید. خمیر بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، همه ی آرد و که اضافه کردین، کره ی آب شده هم اضافه کنین و ۵ دقیقه ورز بدهین، خمیر همچنان کمی چسبنده ست، روی آن آرد پاشیده، سطح نان را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.
روی سطح آرد پاشی شده، آرد را باز کنین و قبل از وردنه کشیدن ،روی سطح خمیر آرد بپاشین.
مواد لازم برای مواد میانی:
- پوره ی کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
کدو را بپذید و داخل غذاساز پوره کنین (من خرد کردم، ریختم تو کیسه و دو دقیقه و نیم گذاشتم تو ماکروفر، قشنگ پخت
این میزان مواد برای نیمی از خمیر کافیه، من نیمه ی دیگه رو بصورت نان شیرمال معمولی بافتم و برای بچه ها درست کردم، شما اگر میخواین دوتا نون کدو حلوایی داشته باشین، فیلینگ و دو برابر کنین.
بعد از پیچیدن نان، یک ساعت استراحت کند، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ( تا زمانیکه روی نان طلایی شود)