نان کدو حلوایی – دستور پخت نون کدو حلوایی آسون و خوشمزه خونگی

آموزش آشپزی نان

دستور پخت نان کدو حلوایی با روش آسان:

نان کدو حلوایی

طرز تهیه نان کدو حلوایی:

مواد لازم نان:

  • شیر گرم ۲۰۰ میلیلیتر
  • آب گرم ۱۵۰ میلیلیتر
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ میلیلیتر
  • کره ی آب شده ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه ۷ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آرد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم

خمیر مایه+شیر گرم+ ۱۰ گرم از شکرمان را مخلوط می‌کنیم و اجازه میدیم یکربع بماند،
آب گرم +تخم مرغ +مابقی شکر +روغن مایع +نمک +خمیر مایه عمل آمده را داخل همزن ریخته،باهم مخلوط میکنیم.همزن مخصوص نان ( هوک یا قلاب) زا زده و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد.چنانچه همزن ندارین،با دست انجام دهید. خمیر بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، همه ی آرد و که اضافه کردین، کره ی آب شده هم اضافه کنین و ۵ دقیقه ورز بدهین،خمیر همچنان کمی چسبنده ست، روی آن آرد پاشیده، سطح نان را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.


روی سطح آرد پاشی شده ،آرد را باز کنین و قبل از وردنه کشیدن ،روی سطح خمیر آرد بپاشین.

مواد لازم برای مواد میانی:

  • پوره ی کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم

کدو را بپذید و داخل غذاساز پوره کنین( من خرد کردم، ریختم تو کیسه و دو دقیقه و نیم گذاشتم تو ماکروفر،قشنگ پخت
این میزان مواد برای نیمی از خمیر کافیه،من نیمه ی دیگه رو بصورت نان شیرمال معمولی بافتم و برای بچه ها درست کردم،شما اگر میخواین دوتا نون کدو حلوایی داشته باشین، فیلینگ و دو برابر کنین.
بعد از پیچیدن نان،یکساعت استراحت کند،در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه( تا زمانیکه روی نان طلایی شود)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image