طرز تهیه نان شیرینی کشمشی:
سلام قنادها و نانواهای خودم
امیدوارم که همگی تون سلامت باشین…. چایی هارو دم کرده باشین و آماده برای یک نان شیرینیِ کشمشی حتی بهتر و لطیف تر از قنادیها
مواد لازم برای نان:
- شیر گرم ۱۸۰ گرم
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه ۱ ق چ
- روغن مایع ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک ۱/۳ ق چایخوری
- وانیل شکری ۱ ق چایخوری
- آرد ۴۳۰ گرم
برای فیلینگ:
- آرد ۱۲۰ گرم
- کره ی سرد ۱۳۰ گرم
- کشمش ۱۳۰ گرم
- شکر ۴ ق غذاخوری
مواد لازم برای رومال:
- زرده ۱ عدد
- شیر ۱ ق غ
دستور پخت نان شیرینی کشمشی خوشمزه:
خمیر مون آماده میکنیم؛ فوق العاده پنبه ای و لطیفه، فیلینگ هم بسیار راحته؛ مواد و با نوک انگشتانتون به شکل خورده نان دربیارین؛ خمیر و به شکل مستطیل باز کنین، نه نازک و نه کلفت، مقداری از فیلینگ و در نصف خمیر بریزین با دست کمی فشار بدین خمیر و تا کنین؛ وردنه بکشین؛ مجددا در نصفه خمیر فیلینگ بزارین و مراحل و تکرار کنین و در آخر هم برای بار سوم این کارو انجام بدین، به اندازه ی دلخواه برش بزنین، مجددا یکربع تا بیست دقیقه استراحت بدین و بعد رومال زده و کمی از فیلینگ باقیمانده روی نانها بریزین (اگر فیلینگ تون تموم شده فقط کمی برای روی نان مجددا درست کنین) در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد تا زمانیکه طلایی بشه قرار بدین، نانهای من بعد از ۲۰ دقیقه آماده بودن