دستور پخت و طرز تهیه کیک ردولوت:
مواد لازم:
- کره ۲۵۰ گرم( حیوانی یا مارگارین)
- شکر ۱۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۵ عدد
- وانیل ۱ ق چایخوری
- شیر عسلی ۳ ق غذاخوری (غیر قابل حذف و جایگزینی)
- شیر خشک ۲ ق غذاخوری (قابل حذف)
- آرد ۲۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
- سفیده ۵ عدد
- شکر ۵۰ گرم
طرز تهیه کیک ردولوت:
کره ی همدمای محیط و خوب میزنیم،شکر را آهسته اضافه میکنیم، زرده ها را یکی یکی و با فاصله ریخته و بعد وانیل را اضافه میکنیم، شیر عسلی را اضافه میکنیم و همزن را خاموش میکنیم( یا روی کمترین درجه میزاریم ) شیر خشک ،آرد و بیکینگ پودر الک شده را مانند فیلم اضافه کرده و فولد میکنیم.
حالا سفیده را میزنیم و شکر را در دو مرحله به آن اضافه میکنیم تا زمانیکه کاملا فرم گرفته و از ظرف نریزد، سفیده ی آماده را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم
برای قسمت قرمز
- پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
- ماست یا خامه ۲ ق غذاخوری
- رنگ قرمز ۱ ق چایخوری
برای قسمت شکلاتی:
- پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
- شکلات بن ماری شده ۱ ق غذاخوری
اگر از قالب کنگره دار( مثل من) استفاده میکنین، حتما چرب و آرد پاشی کنین، در قالب های ساده از کاغذ روغنی استفاده کنین.
در بر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین،