طرز تهیه کیک ردولوت – دستور پخت کیک ردولوت خوشمزه و آسون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه کیک ردولوت:

طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت:

مواد لازم:

  • کره ۲۵۰ گرم( حیوانی یا مارگارین)
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
  • وانیل ۱ ق چایخوری
  • شیر عسلی ۳ ق غذاخوری( غیر قابل حذف و جایگزینی)
  • شیر خشک ۲ ق غذاخوری( قابل حذف)
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
  • سفیده ۵ عدد
  • شکر ۵۰ گرم

کره ی همدمای محیط و خوب میزنیم،شکر را آهسته اضافه میکنیم، زرده ها را یکی یکی و با فاصله ریخته و بعد وانیل را اضافه میکنیم، شیر عسلی را اضافه میکنیم و همزن را خاموش میکنیم( یا روی کمترین درجه میزاریم ) شیر خشک ،آرد و بیکینگ پودر الک شده را مانند فیلم اضافه کرده و فولد میکنیم.

حالا سفیده را میزنیم و شکر را در دو مرحله به آن اضافه میکنیم تا زمانیکه کاملا فرم گرفته و از ظرف نریزد، سفیده ی آماده را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم
برای قسمت قرمز

  • پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
  • ماست یا خامه ۲ ق غذاخوری
  • رنگ قرمز ۱ ق چایخوری

برای قسمت شکلاتی:

  • پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
  • شکلات بن ماری شده ۱ ق غذاخوری

اگر از قالب کنگره دار( مثل من) استفاده میکنین،حتما چرب و آرد پاشی کنین، در قالب های ساده از کاغذ روغنی استفاده کنین.
در بر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه، حتما با سیخ چوبی امتحان کنین،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image