آموزش درست کردن و طرز تهیه نان باقلوا با روش آسان:
طرز تهیه نان باقلوا :
مواد مورد نیاز:
- خمیر مایه ۲ ق چایخوری
- شکر ۱ ق چایخوری
- آب گرم ۳ قاشق غذاخوری
- کره ۶۰ گرم
- شیر ۱/۳ پیمانه
- آرد نان ۳ پیمانه
- شکر ۱/۴ پیمانه
- نمک ۱/۲ ق چ
- وانیل ۱ ق چ
- تخم مرغ ۲ عدد
ابتدا خمیر را با آب و شکر مخلوط میکنیم و اجازه میدیم تا فعال بشه، تخم مرغها و ۱/۴ پیمانه شکر و با وانیل میزنیم. بعد شیر و کره را میزاریم روی حرارت؛ همینکه کره ذوب شد عالیه؛ اضافه میکنیم به تخم مرغها و بعد آرد و نمک و اضافه میکنیم و ۵ دقیقه ورز میدیم؛ روی خمیر را کمی چرب کرده؛ پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.
مواد میانی نان باقلوا:
- گردو یا بادام پودر شده ۱ پیمانه
- شکر ۳/۴ پیمانه
- دارچین ۲ ق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چ
- کره ی نرم ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای شیره:
- شکر ۲ پیمانه
- آب ۱ و نیم پیمانه
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- هل ۵ عدد
- زعفران دم کرده ۱ ق غذاخوری
- این میزان شیره برای نان زیاده؛ میتونین نصفش و درست کنین
همه ی مواد غیر از گلاب و زعفران بیست دقیقه با حرارت بالا روی گاز بجوشه؛ در آخر گلاب و زعفران و اضافه کرده و اجازه میدیم خنک بشه.
نان را در فر ۱۷۵درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی آن طلایی بشه قرار بدین.
نان داخل قالب کمی خنک بشه و بعد با دقت خارج کنین؛ شیره و نان هردو باید همدمای محیط باشن