اموزش درست کردن دسر مسقطی دوشاب:
مواد مورد نیاز:
- 1 پیمانه نشاسته
- 2/5 پیمانه آب
- 1/5 پیمانه شیره انگور
- 1/2 استکان گلاب
طرز تهیه مسقطی دوشاب:
آب سرد و نشاسته رو با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشه، بعد شیره انگور رو اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم بذارید، به طور مداوم هم بزنید تا قوام بیاد و ته نگیره و به حالت فرنی بشه، بعد بهش گلاب رو اضافه کنید. شعله گاز رو کم کرده و از شعله پخش کن استفاده کنید، روی قابلمه دمکنی بذارید تا خامی نشاسته در بیاد حدود ۲۰ دقیقه در حالت دم بذارید و هر ۳ دقیقه یکبار فقط درش رو بردارید و هم بزنید تا جایی که وقتی با قاشق مخلوط میکنید مواد حباب بزنه این یعنی خامی مواد گرفته شده. بعد از روی حرارت بردارید روی ظرف سرو خودتون بریزید و بذارید خنک بشه، بعد که خنک شد با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید