• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باباگانوش : آموزش درست کردن پیش غذای عربی خوشمزه

    طرز تهیه باباگانوش

    دستور پخت و طرز تهیه باباگانوش:

    من امروز اومدم با یه دیپ خوشمزه که هم جای عصرونه میشه باشه هم پیش غذا و اگه دوست داشته باشید حتی به عنوان مزه کنار غذا هم میتونید ازش استفاده کنید .
    .
    بابا گانوش یا باباقنوش یا باباغانوچ
    یه پیش غذا و دیپ پرطرفدار عربیه که تو کشورهای خاورمیانه سرو میشه .

    طرز تهیه باباگانوش:

    مواد مورد نیاز:

    • بادمجان کبابی ۳ عدد
    • سیر 3 حبه
    • آب لیمو 1 عدد
    • ارده 2 ق غ
    • روغن زیتون بکر یک سوم پیمانه
    • فلفل قرمز یا پول بیبر (پودر شده) به ذائقه
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • ماست یونانی یا چکیده ۲ قاشق غ
    • برگ جعفری (خرد شده) برای تزئین.

    اول بادمجان ها رو به همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه تو غذاساز بریزین و مخلوط کنین تا به غلظت مناسب برسن
    ماست رو در آخر اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید و روش سلفون بکشید و حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید
    برای تزیین روش هم از جفری و روغن زیتون میتونید استفاده کنید .
    این دیپ معمولا با نان پیتا سرو میشه که میتونید از اکثر سوپر مارکت ها تهیه کنید .

    طرز تهیه باباگانوش

    About The Author