• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مسمای مرغ و بادمجان : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه

    مسمای مرغ و بادمجان

    طرز تهیه مسمای مرغ و بادمجان مجلسی:

    دستور پخت خورش مسمای مرغ و بادمجان :

    اول بادمجونا رو پوست بگیرید و وسطش دو تا برش دهید (نه اینکه نصف بشه فقط برای اینکه تلخيشو بهتر پس بده). در آب نمک کمی غلیظ بگذارید بعد ابکش کرده و وقتی خوب خشک شد در روغن سرخ کنید. بعد به تکه های مرغ کمی نمک و زردچوبه بزنید و در روغن با شعله ملایم تفت دهید تا سرخ شود.

    مرغ را کنار بگذارید در همان روغن دو تا پیاز متوسط و نگینی خرد شده رو تفت دهید تا خوب طلایی شود. بعد دو، قاشق رب گوجه بزنید و بگذارید خوب رنگ بدهد و خوش طعم شود. کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. دو لیوان آب اضافه کنید و تکه های مرغ رو اضافه کرده، شعله رو کم کنید تا مغز پخت شود. بعد از پخت مرغ بادمجونای سرخ شده رو روش بچینید.

    به اندازه دلخواه غوره بی دانه اضافه کنید دو سه تا گوجه رو داخل خورشت بیندازید (اگه گوجه فرنگی‌ها درشت بودن نصف کنید) و حداقل ده دقیقه دیگر زمان دهید تا با هم بپزد و جا بیفتد. و در آخر پخت کمی زعفران دم کرده اضافه کرده و با کته یا پلو سرو کنید.
    این خورش نکته خاصی نداره فقط اینکه اجازه بدید خورش جا بیفته و مرغ خوب بپزه.

    مسمای مرغ و بادمجان

    About The Author