آموزش درست کردن و طرز تهیه حمص لبو :
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز اومدم با یه پیش غذای متفاوت که هم برای گیاه خواران مناسبه هم برای مزه های میهمانی (البته فعلا که میهمانی در کار نیست)
مواد مورد نیاز:
- نخود پخته یا کنسرو ۱ لیوان
- ارده۳ ق غ
- سیر ۳ حبه
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- آب لیمو ترش ۲ عدد
- لبو (چغندر پخته) ۲ عدد
- ۱/۴ ق چ زیره و تخم گشنیز
- نان پیتا برای سرو
طرز تهیه حمص لبو :
تمام مواد رو داخل غذا ساز میریزید و کامل میکس میکنید تا مواد کاملا یکدست بشه و بافتی نرم پیدا کنه اگر احساس کردید که موادتون سفته چند قاشق از آبی که لبو رو توش پختید بهش اضافه کنید
در واقع حمص باید بافتی نرم و یکدست داشته باشه و نباید دونه های نخود توش حس بشه پس اگر از کنسرو استفاده نمیکنید حتما نخودتون از قبل خیس کرده و خوب بپزید
برای پخت لبو هم فقط لبو هارو با آب بپزیید
نکته۱. اضافه کردن ادویه اختیاریه
نکته۲. میتونید بسته به ذائقتون و شیرینی لبو ها میزان آبلیموتون کم و یا زیاد کنید