دستور پخت و طرز تهیه باباگانوش:
من امروز اومدم با یه دیپ خوشمزه که هم جای عصرونه میشه باشه هم پیش غذا و اگه دوست داشته باشید حتی به عنوان مزه کنار غذا هم میتونید ازش استفاده کنید .
.
بابا گانوش یا باباقنوش یا باباغانوچ
یه پیش غذا و دیپ پرطرفدار عربیه که تو کشورهای خاورمیانه سرو میشه .
طرز تهیه باباگانوش:
مواد مورد نیاز:
- بادمجان کبابی ۳ عدد
- سیر 3 حبه
- آب لیمو 1 عدد
- ارده 2 ق غ
- روغن زیتون بکر یک سوم پیمانه
- فلفل قرمز یا پول بیبر (پودر شده) به ذائقه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ماست یونانی یا چکیده ۲ قاشق غ
- برگ جعفری (خرد شده) برای تزئین.
اول بادمجان ها رو به همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه تو غذاساز بریزین و مخلوط کنین تا به غلظت مناسب برسن
ماست رو در آخر اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید و روش سلفون بکشید و حداقل دو ساعت داخل یخچال بزارید
برای تزیین روش هم از جفری و روغن زیتون میتونید استفاده کنید .
این دیپ معمولا با نان پیتا سرو میشه که میتونید از اکثر سوپر مارکت ها تهیه کنید .