دستور پخت کباب لبنانی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای لبنانی خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه و دستور پخت کباب لبنانی خوشمزه:

دستور پخت کباب لبنانی

دستور پخت کباب لبنانی :

این غذا کباب چوبی لبنانیه که معمولا با نان و به صورت لقمه ای سرو میشه

مواد مورد نیاز:

  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده( مخلوط گوسفند و گوساله)
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر نان سوخاری ۲ ق غ
  • ادویه(تخم گشنیز. زیره. سماق. فلفل سیاه.‌نمک. زردچوبه، پاپریکا) .

اول پیاز رنده میکنیم و با گوشت مخلوط میکنید . نیاز نیست آب پیاز بگیرید آب پیاز باعث پوک شدن گوشت میشه، و بعد تخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنید و در آخر هم پودر سوخاری و قشنگ ورز میدید تا بافت گوش منسجم بشه
بعد به اندازه یه گرده از مواد بر میدارید و به سیخ های چوبیتون میزنید و در نهایت میزارید سیخ ها حدود ۱ ساعت در یخچال بمونه و بعد در یک تابه مناسب هر طرف رو حدودا ۵ دقیقه سرخ میکنید .


همونطور که گفتم این غذا با نون سرو میشه و یه سالاد مخصوصو سس برای داخل نون داره و برای نون هم معمولا از نان پیتا استفاده میشه .
برای سالاد۱ عدد پیاز قرمز، جعفری، گوجه فرنگی ۱ ق روغن زیتون کمی آب لیموترش و سماق رو مخلوط میکنید و برای سس کباب هم از یه ق ماست چکیده به همراه ۱ ق م سس کنجد یا ارده استفاده میکنید . .
نکته ۱. من جعفری نداشتم و از روکولا استفاده کردم
نکته ۲. اگر بعد از ورز دادن دیدین موادتون انسجام کافی رو نداره میتونید ۱ ق دیگه پودر سوخاری اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image