طرز تهیه و دستور پخت خورشت قیمه سنتی:

دستور پخت خورشت قیمه مجلسی:
من برای قیمه پیاز داغ نگینی فراوان درست میکنم.گوشت گوسفندی رو به همراه دوقاشق زعفران آب شده به پیاز داغ اضافه میکنم و کاملا تفت میدم.لپه رو که از شب قبل خیس کردم و چندین بار آبش رو عوض کردم به گوشت اضافه میکنم و یه تفت کوچک میدم.میتونیم لپه رو جداگانه بپزیم و اواخر پخت به خورش اضافه کنیم.
فلفل سیاه،زردچوبه،ادویه خورشتی و نوک قاشق پودر گل محمدی به همراه دو قاشق رب گوجه اضافه میکنم و مجدد کاملا تفت میدم تا رب گوجه رنگ باز کنه.حالا به مقدار کافی آب اضافه میکنم. یک عدد چوب دارچین میندازم تو خورش. برای عطرش زمان میدم تا خورش جا بیفته. اواسط کار چند تا لیمو عمانی روکه باچنگال سوراخ کرده و از قبل خیس کردم را هم به خورش اضافه میکنم. نمک خورش رو اضافه کردم یه قاشق آبلیمو ویک قاشق آبغوره آضافه کرده اجازه میدم خورش جابیفته اواخرپخت یک قاشق زعفران اضافه و بعد از چند قُل شعله رو خاموش میکنم و
باسیب زمینی سرخ شده سرومیکنم .