طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه:
اموزش اشپزی و دستور پخت ماهی سوخاری:
ماهی سرخ شده عالییییی، من از ماهی قزل استفاده کردم پوست و استخوان ماهی رو جدا کردم، شما میتونید از هر نوع ماهی که دوست دارید استفاده کنید با این دستور عالی میشه.
فیله ماهی ها را با آب سرد بشورید و در آبکش بگذارید. پیاز را رنده کرده و فیله ها را با آن مزه دار کنید. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را مخلوط کنید و به تمام سطح ماهی بزنید. روی فیله ها را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت دو قاشق آبلیمو را به فیله ها اضافه کنید همه فیله ها را با آبلیمو مزه دارکنید و دوباره سلفون بکشید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. سپس پیاز را از روی ماهی ها پاک کرده و ماهی ها را درون را آرد ذرت یا آرد گندم یا آرد سوخاری بغلتانید. روغن سرخ کردنی را در تابه بریزید تا با حرارت ملایم خوب داغ شود. دو طرف فیله ها را خوب سرخ کنید.