اموزش درست کردن و طرز تهیه مربای گردو مجلسی :
مواد مورد نیاز:
- مغر گردوی تازه 200 گرم
- شکر 200 گرم
- زعفران دم کرده غليظ 2 قاشق غذاخوری
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- آب 2 پیمانه
- آبلیموی تازه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای گردو خوشمزه:
پوسته روی مغز گردو را جدا کنید و کنار بگذارید .برای اینکه پوستشون راحت جدا بشه روشون آب جوش بریزید چند دقیقه بمونه بعد پوستشو جدا کنید. شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. وقتی جوش زد زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و آب لیموترش را اضافه کنید. وقتی کمی به غلظت رسید مربا آماده است. اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید شهد خیلی غلیظ نشه زیرا پس از خنک شدن مقداری غلیظ تر می شود.