• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مربای گردو + نکات کلیدی

    طرز تهیه مربای گردو

    اموزش درست کردن و طرز تهیه مربای گردو مجلسی :

    مواد مورد نیاز:

    • مغر گردوی تازه 200 گرم
    • شکر 200 گرم
    • زعفران دم کرده غليظ 2 قاشق غذاخوری
    • گلاب 2 قاشق غذاخوری
    • آب 2 پیمانه
    • آب‌لیموی تازه 1 قاشق مرباخوری

    طرز تهیه مربای گردو خوشمزه:

    پوسته روی مغز گردو را جدا کنید و کنار بگذارید .برای اینکه پوستشون راحت جدا بشه روشون آب جوش بریزید چند دقیقه بمونه بعد پوستشو جدا کنید. شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. وقتی جوش زد زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و آب لیموترش را اضافه کنید. وقتی کمی به غلظت رسید مربا آماده است. اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید شهد خیلی غلیظ نشه زیرا پس از خنک شدن مقداری غلیظ تر می شود.

    طرز تهیه مربای گردو

    About The Author