طرز تهیه مربای گردو – آموزش درست کردن مربای گردو مجلسی و خوشمزه

آموزش آشپزی دسر

اموزش درست کردن و طرز تهیه مربای گردو مجلسی :

طرز تهیه مربای گردو

طرز تهیه مربای گردو خوشمزه:

مواد مورد نیاز:

  • مغر گردوی تازه 200 گرم
  • شکر 200 گرم
  • زعفران دم کرده غليظ 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • آب 2پیمانه
  • آب‌لیموی تازه 1قاشق مرباخوری

پوسته روی مغز گردو را جدا کنید و کنار بگذارید .برای اینکه پوستشون راحت جدا بشه روشون آب جوش بریزید چند دقیقه بمونه بعد پوستشو جداکنید. شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. وقتی جوش زد زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و آب لیموترش را اضافه کنید. وقتی کمی به غلظت رسید مربا آماده است. اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید شهد خیلی غلیظ نشه زیرا پس از خنک شدن مقداری غلیظ تر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image