پرک لیمو ترش – آموزش درست کردن پرک لیمو ترش مناسب برای چای و دمنوش و..

آموزش آشپزی نوشیدنی

طرز تهیه پرک لیمو ترش خانگی :

پرک لیمو ترش

اموزش درست کردن پرک لیمو ترش :

لیمو ترش های شیرازی کوچک رو شسته و خشک کنید.سروته لیموها روخیلی کم جداکنیدبقیه رو به یک اندازه برش بزنید. هسته های لیمو رو به کمک یک چاقوی کوچک دربیارید. در سینی پهن کرده و در آفتاب خشک کنید روی هم نچینید و هر چند وقت یک بار لیمو ها رو پشت و رو کنید.

بعد از دو سه روز کاملا خشک میشن،اگه میخواین رنگشون تیره تر بشه بیشتر جلوی آفتاب بزارین. به علت اینکه جلوی آفتاب خشک شدن شاید گردوغبار روشون بشینه وقتی خشک شدن لیموها روبشورین داخل آبکش بزارین کاملا آبش بره بعد دوباره روی سینی پهن کنید وچند روز درهوای اتاق بزارین دوباره کامل خشک بشن ،اگه کاملا خشک نشن بعد کپک میزنن
البته جلوی پنکه یا کولر هم میتونید خشک کنیدبهتر خشک میشن.


این لیمو های خوشمزه رو داخل چای به عنوان دمنوش و یا داخل خورش استفاده کنید.
*اگه همه هسته ها رو دربیارید اصلأ تلخ نمیشن ،مخصوصا داخل چای عالییییه . جاتون سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image