طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه:

اموزش درست کردن مسقطی شیرازی با روش آسان:
برای درست کردن مسقطی سه پیمانه آب رو با یک پیمانه نشاسته گل و یک و نیم پیمانه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید . بعد داخل قابلمه مورد نظر بریزید و مدام هم بزنید تا بجوشد بیاید
بعداز جوشیدن شعله رو کم کنید . نیم پیمانه گلاب ،نیم پیمانه روغن مایع،(اگه ددست داشتید سی گرم کره رو بهش اضافه کنید.)کره برای طعم بهتر مسقطی استفاده میشه و خوب هم بزنید
بعد از بیست دقیقه جوشیدن زعفران رو بهش اضافه کنید و در آخر شعله رو خاموش کنید و به مقدار دلخواه خلال پسته و بادام اضافه کنید سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببنده و سپس نوش جان کنید