دستور پخت و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه:

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی:
مرغ رو خوب شسته داخل یک قابلمه آب ده دقیقه بجوشونیدآبشو دوربریزید، بعدبه تمام سطوح مرغ نمک و زردچوبه بزنید. در قابلمه ای روغن ریخته و مرغ ها رو خوب سرخ کنید. وقتی مرغ ها خوب سرخ شدند از قابلمه خارج کنید. در همان قابلمه پیاز خردشده را کمی سرخ کنید.رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه و آبلیمو رو اضافه کرده و تفت دهید مرغ های سرخ شده رو داخل سس برگردانیددرصورت دلخواه چند برش هویج حلقه ای بریزید. از بغل مرغ ها دو لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش آید. بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ ها کاملا بپزند. در آخر پخت باید حدود یک لیوان سس باقی مانده باشد. زعفران دمکرده را روی مرغ ها بریزید و پنج دقیقه بعد گاز رو خاموش کنید.
برنج را به روش پلو ساده دم کنید.
زرشک را شسته ، خشک کرده و در تابه ای که کره و روغن مایع ریخته اید تفت دهید. وقتی کمی تفت خورد،کمی شکر اضافه کنید. دقت کنید زرشک نسوزد. موقع سرو برای تزئین از زعفران دم کرده ،زرشک تفت داده، خلال پسته یا بادام استفاده کنید.
نکته، مرحله اول که آب مرغ رودورمیریزیم به خاطر بوی زهم مرغ و هورمونیه که درمرغ هست ، اگه ازمرغتون مطمئن هستید که هورمون نداره این مرحله روحذف کنید.