خورشت هویج و مرغ – آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش خوشمزه و سنتی

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه خورشت هویج و مرغ:

خورشت هویج و مرغ

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت هویج و مرغ:

در قابلمه ای روغن ریخته دوطرف مرغ را خوب سرخ کنید. مرغ را خارج کنید و پیاز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.زردچوبه را اضافه و دو قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. مرغ را به تابه برگردانده دو سه لیوان آب جوش اضافه کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن درب قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.

هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و هویج ها را کمی سرخ کنید.یک قاشق آبلیمو به هویج هااضافه کنید. بعد از یک ساعت از که از پخت مرغ گذشت، هویج_ها را به همراه چند عدد آلو به خورشت اضافه کنید. کمی زعفران دمکرده اضافه کنید. غذا باید با شعله کم پخته شود تا جا بیفتد. در کنار برنج سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image