• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت تره کوهی : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

    خورشت تره کوهی

    دستور پخت خورشت تره کوهی خوشمزه:

    طرز تهیه خورشت تره کوهی :

    یک پیاز درشت را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. اندازه دلخواه گوشت اضافه کرده، تفت داده تا کمی سرخ شود. زردچوبه ، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز را اضافه کنید. لوبیاسفید را که از قبل خیس کرده و آب آنرا عوض کرده ایدبه گوشت اضافه کنید به اندازه لازم آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و لوبیا نیم پز شوند. تره خردشده را در روغن کمی سرخ کنید (لازم نیست مثل سبزی قورمه‌سبزی خیلی سرخ شود) یک قاشق پررب گوجه فرنگی اضافه کنید. کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید. چند عدد لیمو عمانی را اضافه کنید . نمک غذا را اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته و جا افتاده شود. در اواخر پخت یکی دو قاشق آبغوره اضافه کنید .


    نکته ، درصورت تمایل در اواخر پخت یک عددسیب زمینی خردشده وچند برش گوجه‌فرنگی یا
    چند عدد گوجه گیلاسی به خورش اضافه کنید.
    نکته،بعضیا تره روسرخ نمیکنن ( اختیاریه) من سرخ میکنم درضمن سبزی این خورش نباید چرخ شود با دست ریز خردکنید.

    خورشت تره کوهی

    About The Author