دستور پخت و طرز تهیه فلن کیک در خانه:
اموزش درست کردن و طرز تهیه فلن کیک با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- ۱ بسته پودر کرم کارامل
- ۲ لیوان شیر
- خامه ۱ قاشق (اختیاری)
- مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۲ سوم پیمانه
- وانیل
- نوک قاشق چایخوری
- روغن نصف پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ ونیم قاشق مرباخوری
- آرد ۱ و نیم پیمانه
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
کرم کارامل را طبق دستورالعمل بسته با دو لیوان شیر مخلوط میکنیم و میذاریم رو شعله تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد اگه دوست دارین ۱ قاشق خامه اضافه کنید (ک من نکردم) و از شعله بردارین ، قالب مورد نظرتون ک بهتره میان تهی باشه چرب کنید ،سس کارامل ک تو بسته هست بریزین کف قالب و مایع کارامل را اضافه کنید و بذارین یخچال اجازه بدین حداقل ۳ساعت کاملا ببنده (من شب قبل این مرحله رو انجام دادم)
فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شه
تخم مرغ و شکر و وانیل را به خوبی با دور تند همزن ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه
شیر وروغن مایع را اضافه کتید و یک دقیقه بزنید تا به خوبی مخلوط شه
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید و به مایع به تدریج اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید
مایع کیک را به آرامی روی کاراملی ک تو یخچال بود و کاملا سفت شده میریزیم، (نگران نباشید اصلا قاطی نمیشن)
حالا قالبمونو تو یه ظرف بزرگتر میذاریم و ظرف را تا نیمه قالب آب میریزیم و میذاریم تو فر به مدت ۵۰ دقیقه
بعد ۵۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید ک پخته .
قالب را به مدت حداقل ۵ تا ۷ ساعت میذاریم تو یخچال و بعد این مدت تو ظرف سرو بر میگردونیم .
و حالا دیری دیرینگ، خوشمزه ترین کیک آمادست
شاید فکر کنید خیلی چیز عجیبیه ولی واقعا راحت و خوش قلقه، اصلا این طعم عالی رو از دست ندین
پودر کرم کارامل همه ی سوپر مارکتا دارن، واسه من فرمند بود