دستور پخت و طرز تهیه پیتزا رولی خوشمزه:
مواد لازم خمیر:
- 1 فنجان شیر ولرم
- 1 فنجان آب ولرم
- 1/2 (نصف) فنجان روغن مایع
- 1 بسته مخمر فوری (10گرم)
- یک قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- آرد به مقدار لازم (حدود 3 لیوان) کنترل شده اضافه کنید.
برای سس:
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط (رب فلفل و گوجه فرنگی)
- مقداری آب برای باز شدن (برای پخش آسان روی خمیر)
مواد داخل پیتزا:
- 1 عدد فلفل قرمز کاپیا
- 2 عدد فلفل سبز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- نصف کاسه پنیر فتا(میتونید پنیر پیتزا رو جایگزین کنید)
- نصف کاسه کالباس
- 15-20 زیتون
- نمک ، فلفل ، آویشن
- زرده تخم مرغ
اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا رولی با روش آسان:
داخل ظرفی مخمر ، شیر و شکر را مخلوط کرده روی ظرف را بپوشانید . به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود.
سپس روغن و نمک را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا یک خمیر نرم اما نه چسبناک بدست آید.
روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت استراحت دهید تا تخمیر شود.
مواد داخل پیتزا را خرد کنید.
بعد از تخمیر خمیر آن را روی پیشخوان پهن کنید.
خمیر باز شده را آغشته به سس کرده و تمام مواد را به صورت مساوی روی آن پخش کنید. نمک و فلفل و آویشن مطابق سلیقه خود روی مواد بپاشید و خمیر را با احتیاط رول کنید. سپس خمیر را با کمک چاقو برش زده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید با فاصله بچینید و کمی فشار دهید.
زرده تخم مرغ را روی لبه و کمی روی خمیر بزنید . به مدت 20 دقیقه داخل سینی فر استراحت دهید تا دوباره تخمیر شود ، سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان