طرز تهیه کیک رولی با مغزی موزی با روش آسان:

رسپی کیک رولی با مغزی موزی :
برای کرم:
- 2.5 لیوان شیر
- 1 تخم مرغ کامل
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 فنجان شکر
- یک بسته وانیل (5گرم)
- 1 بسته کرم شانتی
همه مواد به جز کرم شانتی و وانیل را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و غلیظ شود. پس از کمی خنک شدن وانیل و کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن بزنید به مدت 5 دقیقه تا قوام یک دستی پیدا کند.
برای گاناش:
- خامه صبحانه 200 میلی لیتر
- 200 گرم شکلات
خامه را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. سپس آن را از اجاق گاز بردارید و شکلات ها را اضافه کنید . مرتبا هم بزنید تا خامه و شکلات قوام یک دستی پیدا کند.
برای کیک:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شکر
- 3-4 قاشق غذاخوری آب گرم
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 فنجان آرد
- نصف فنجان نشاسته آرد یا ذرت (من از گندم استفاده کردم)
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
نیمی از شکر را به سفیده و نصف آن را به زرده ها اضافه کنید.
با سرعت زیاد همزن ، سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا مثل برف شود.
سپس در یک کاسه دیگر شروع به هم زدن زرده ها کنید.
آب را کم کم اضافه کنید ، بعد از روشن شدن رنگ زرده ها ، مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید همچنین میتوانید رنده پوست یک لیمو را نیز اضافه کنید.
سفیده زده شده تخم مرغ را طی چند مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و به کمک لیسک از پایین به بالا مخلوط کنید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. و مواد کیک را روی آن بریزید و با دمای 170 درجه (بالا و پایین) به مدت 18_20 دقیقه بپزید.
فر را از قبل گرم کنید.
پس از بیرون آوردن کیک از فر ، آن را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید، بلافاصله به صورت رول بپیچید و 5 دقیقه صبر کنید.
به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
تکه ها را با کمی شیر خیس کنید.
سپس کرم آماده شده را روی تکه های کیک پخش کرده و یک تکه موز اضافه کنید. رول کنید. ساده یا تزیین شده با شکلات سرو کنید.