رسپی پیتزا پیده خوشمزه:
مواد لازم:
- 1.5 لیوان شیر ولرم
- 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 1.5 بسته خمیر مایع فوری (15 گرم) یا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه معمولی
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- حدود 4 لیوان آرد (به صورت کنترل شده اضافه شود)
برای سس:
- 2 عدد گوجه فرنگی رنده شده
- دو حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- نمک
مواد روی پیتزا:
- سوسیس، گوجه فرنگی، فلفل، ذرت، پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه پیتزا پیده با روش آسان:
ابتدا شیر ولرم، خمیر مایه و شکر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف کند.
سپس روغن و نمک را اضافه کنید.
در آخر آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید.
ورز دهید تا یک خمیر نسبتا نرم که خیلی کم به دست می چسبد به دست آید.
روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه تخمیر شود.
در همین حال، سس را آماده کنید.
روغن و رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید خیلی کم تفت دهید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حدود 2_3 دقیقه بپزید.
سس پخته شده را کنار بگذارید تا خنک شود. خمیر تخمیر شده را روی پیشخوان قرار دهید و کمی دیگر ورز دهید. سپس آن را تقسیم کنید، هر مرنگ را از طول باز کنید و به شکل نان پیده درآورید (مطابق تصویر).
خمیر را روی سینی فر بچینید. از سس خنک شده روی آن بزنید و ابتدا پنیر را روی آن بریزید و سپس مواد دیگر را روی آنها قرار دهید و در آخر لبه های خمیر را آغشته به زرده تخم مرغ کنید و داخل فر با دمای 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. پیتزا ها را از فر نزدیک به پخت برداشته و مقداری پنیر رنده شده روی آنها بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید. بعد از پخت و طلایی شدن پنیر از فر خارج کرده و نوش جان کنید.