اموزش درست کردن دسر پارفه در خانه:
مواد لازم:
- 8 عدد بیسکوییت شیرین عسل
- 1 بسته دو عددی کرم شانتی (هر 2 عدد داخل بسته را استفاده خواهیم کرد)
- 1.5 لیوان شیر سرد
- 10 عدد توت فرنگی
- 2 عدد موز
- فندق خرد شده
- شکلات چیپسی
برای تزیین:
- میوه
- سس میوه یا سس شکلات
طرز تهیه دسر پارفه با روش آسان:
داخل یک کاسه عمیق پودر کرم شانتی و شیر را بریزید و تا زمانی که شکل خامه بگیرید با همزن بزنید.
شیرین عسل ، موز و توت فرنگی را خرد کنید همراه با فندق و شکلات چیپسی داخل خامه زده شده بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید. سپس مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید حداقل 2 ساعت داخل فریزر بماند. دسر یخ زده را داخل ظرف سرو برگردانید و با میوه و سس میوه یا سس شکلات تزیین کنید. نوش جان