• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ سوخاری در فر + نکات کلیدی

    طرز تهیه مرغ سوخاری

    اموزش درست کردن و طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رژیمی:

    طرز تهیه مرغ سوخاری در فر :

    درسته که این مرغ ها توی فر پخته میشن ولی اصلا خشک نمیشن و طعم‌ اونا دقیقا مثل مرغ سوخاری هست که توی فست فود ها میخورید. خیلی هم سبک و سالمه

    با این دستور آماده سازی میتونید به جای فر توی روغنم هم پخت رو انجام بدید.

    مواد لازم:

    • 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
    • 2 لیوان آرد ذرت
    • 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
    • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
    • یک قاشق چایخوری زیره
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 2 عدد تخم مرغ
    • 1 بطری آب معدنی گازدار

    1- گوشت مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید.
    2- ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس آرد ذرت را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    3- آب گازدار را در یک کاسه و تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بریزید وتخم مرغ ها را خوب بزنید.
    4- مرغ ها را ابتدا به آب گازدار، سپس در تخم مرغ و در آخر به مخلوط آرد ذرت ادویه دار آغشته کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.


    5- پس از اتمام، آنها را در فر با حرارت 180 درجه بپزید و بعد از 15 دقیقه فر را باز كنید و با كمك انبر طرف دیگر مرغ ها را برگردانده و 15 دقیقه دیگر بپزید.
    6- آن را از اجاق برداشته و به بشقاب سرو منتقل کنید. و با یک سس مورد علاقه خودتان در کنار غذا سرو کنید. نوش جان

    طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

    About The Author