طرز تهیه حلیم خانگی با روش آسان:
جزو اصیل ترین و خومشزه ترین غذاهای ایرانی
حلیم اصلا سخت نیست
ولی صبر و حوصله میخواد
مثل همه ی غذاهای ایرانی
اموزش درست کردن و طرز تهیه حلیم خانگی :
- گندم ۱ کیلو
- گوشت ۱ کیلو
مواد لازم:
شما از هر مدل گندمی ک دوست دارین میتونید استفاده کنید. من گندم پوست کنده استفاده کردم
گندم را از شب قبل خیس میکنیم
مرغ را با چند تکه چوب دارچین، ۱ عدد پیاز و خیلی خیلی کم زردچوبه میپزیم. (آب مرغ را نگه دارین)
قابلمه بزرگ انتخاب کنید و گندم ها را با آب فراوان اجازه بدین بپزه، من برای نیم کیلو حدود ۱۶ لیوان آب ریختم
وقتی گندم شکفته شد ۴ لیوان آب مرغمون و ۱ قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید (اگه شما حلیم بدون شکر میخورین نمک بیشتری بریزین).
دیگه از این به بعد باید حواستون باشه حلیم ته نگیره و هم بزنید.
وقتی گندم ها کاملا شکفته شدن با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ای ک دارین پوره کنید (اگرم ندارین به روش سنتی باید اجازه بدین انقد رو شعله بمونه تا کاملا له شه)
مرغ ها را با دست تکه تکه کنید و اضافه کنید .
بذارین حلیم حسابی جا بیفته و به غلظت مناسب برسه.
فراموش نکنید نکته کلیدی یه حلیم عالی صبر و حوصلست
پ.ن: اصلا اصلا به حلیمتون شیر اضافه نکنید
پ.ن۲: آب قلم، عصاره مرغ یا ادویه های مختلف به حلیمتون نزنید، اصلا خوب نمیشه