• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک توت فرنگی : آموزش درست کردن کیک توت فرنگی

    دستور پخت کیک توت فرنگی

    دستور پخت کیک توت فرنگی خوشمزه:

    من اومدم با یه کیک خیلی خیلی راحت و خوشمزه و خوش بافت

    این کیک خیلی سریع آماده میشه و تا فصل توت فرنگیه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر دو سوم پیمانه
    • آرد ۱ و نیم پیمانه
    • ماست نصف پیمانه
    • روغن یک سوم پیمانه
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • وانیل مرغوب نصف قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
    • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
    • نمک یک پنچ
    • توت فرنگی نگینی نصف پیمانه برای داخل کیک
    • و مقداری حلقه ای برای تزیین روی کیک.

    طرز تهیه و دستور پخت کیک توت فرنگی با روش آسان:

    آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
    فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
    جوش شیرین و ماست را مخلوط کنید تا حباب بزند.


    تخم مرغ و وانیل و شکر را با دور تند همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار شود.
    ماست و روغن مایع را به ترتیب به مایع کیک اضافه و هر کدام را ۳۰ ثانیه با همزن بزنید.
    مخلوط آرد و نمک را طی ۲مرحله به مایع اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی هم بزنید.و توت فرنگی نگینی را اضافه کنید و مواد را یه آرامی هم بزنید تا یکدست شود.


    کف قالب مورد نظر (من امروز از قالب تارت استفاده کردم)را از روغن جدا کننده بزنید و نصف قالب را از مواد پر کنید و روش توت فرنگی بچینید ، و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بستگی به فر اجازه پخت دهید.

    میتونید از جوش شیرین استفاده نکنید ولی من پیشنهاد میکنم تو کیکای میوه ای همیشه از جوش استفاده کنید تا میوتون آب نندازه .
    روغن جدا کننده ای که من برای کیک هام استفاده میکنم و هر قالبی ک باشه راحت کیک ازش جدا میشه👈۱ قاشق روغن جامد(یا کره نرم)+۱قاشق آرد
    با هم مخلوط کنید و به کف و اطراف قالبتون با قلمو بزنید ، اگه کیکاتون شکلاتیه بهتره به جای ۱ قاشق آرد نصف آرد و نصف پودر کاکائو بزنید. هر قالبی باشه به راحتی کیک قلفتی ازش جدا میشه

    دستور پخت کیک توت فرنگی

    About The Author