دستور پخت کیک توت فرنگی خوشمزه:
من اومدم با یه کیک خیلی خیلی راحت و خوشمزه و خوش بافت
این کیک خیلی سریع آماده میشه و تا فصل توت فرنگیه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر دو سوم پیمانه
- آرد ۱ و نیم پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- روغن یک سوم پیمانه
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل مرغوب نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمک یک پنچ
- توت فرنگی نگینی نصف پیمانه برای داخل کیک
- و مقداری حلقه ای برای تزیین روی کیک.
طرز تهیه و دستور پخت کیک توت فرنگی با روش آسان:
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
جوش شیرین و ماست را مخلوط کنید تا حباب بزند.
تخم مرغ و وانیل و شکر را با دور تند همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار شود.
ماست و روغن مایع را به ترتیب به مایع کیک اضافه و هر کدام را ۳۰ ثانیه با همزن بزنید.
مخلوط آرد و نمک را طی ۲مرحله به مایع اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی هم بزنید.و توت فرنگی نگینی را اضافه کنید و مواد را یه آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
کف قالب مورد نظر (من امروز از قالب تارت استفاده کردم)را از روغن جدا کننده بزنید و نصف قالب را از مواد پر کنید و روش توت فرنگی بچینید ، و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بستگی به فر اجازه پخت دهید.
میتونید از جوش شیرین استفاده نکنید ولی من پیشنهاد میکنم تو کیکای میوه ای همیشه از جوش استفاده کنید تا میوتون آب نندازه .
روغن جدا کننده ای که من برای کیک هام استفاده میکنم و هر قالبی ک باشه راحت کیک ازش جدا میشه👈۱ قاشق روغن جامد(یا کره نرم)+۱قاشق آرد
با هم مخلوط کنید و به کف و اطراف قالبتون با قلمو بزنید ، اگه کیکاتون شکلاتیه بهتره به جای ۱ قاشق آرد نصف آرد و نصف پودر کاکائو بزنید. هر قالبی باشه به راحتی کیک قلفتی ازش جدا میشه