دستور پخت و طرز تهیه تاینی کیک با روش آسان:
خوب بریم سراغ یکی از خوشمزه ترین کیکایی که درست کردم
این کیک خیلی راحته و خیلیم لطیف و خوشمزست
بافت بسیار نرمی داره و از همه مهمتر یه طعم نوستالژیکی داره که مستقیم میرم دوران دبستان زنگ تفریح اول کیک و شیر کاکائو
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۲۰۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- شیر ۱۳۰ میلی لیتر
- پنیر خامه ای ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۱ق غ
- بیکینگ پودر ۱ ق م
- وانیل نصف ق چ
- شکر ۱۶۰ گرم
اموزش درست کردن و طرز تهیه تاینی کیک خوشمزه :
سفیده ها و زرده هارا جدا کنید .
سفیده ها را با نیمی از شکر با همزن بزنید تا فوم دار شود و وقتی ظرف بر میگردونید از ظرف نریزد.
مابقی شکر و وانیل وزرده ها را بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
کره ،روغن و شیر و پنیر خامه ای را به زرده ها اضافه کنید و خوب هم بزنید .
بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و به مایه زرده اضافه کنید.
تمام مواد را به سفیده ها اضافه کنید و به آرامی فولد کنید که پف سفیده نخوابه .
مرحله فولد کردن بسیار مهمه
یک سوم مواد را جدا کنید و پودر کاکائو بریزید و به دلخواه از مایع سفید و کاکائویی در ظرفتان بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بپزید
قیل خارج کردن با خلال دندان تست کنید کیک پخته باشد